U bevindt zich hier: StartPROJECTENSamenvoeging Woningen aan Seringenstraat, Zwolle

Samenvoeging Woningen aan Seringenstraat, Zwolle

Voor twee woningen aan Seringenstraat in Zwolle maakte Maartje van den Berg een ontwerp om ze samen te voegen tot één huis.

Aan de tuinzijde is de muur tussen de woonkamers opengebroken, zodat één grote ruimte ontstaat. Over de gehele breedte is tevens een royale serre gecreëerd met, aangrenzend, een open keuken. Op de eerste etage en zolder is de tussenmuur over de hele lengte van het huis opengebroken. Maartje ontwikkelde eveneens een nieuwe bad- en waskamer.



 

           Opdrachtgever: Fam. Iemhoff. 

Omschrijving:

Samenvoeging twee woningen, duurzame installaties.

Advieswerkzaamheden: Ontwerp, vergunningaanvraag, groenkachel.           
Status: Opgeleverd voorjaar 2016.
Omvang: 280 Mbvo.
 

Om de woning duurzamer te maken, zijn een groenkachel, die is aangesloten op de C.V., en vloerverwarming aangebracht. Door de aanpassingen is een behaaglijke en grote woning ontstaan, waar het gezin nog jaren in vooruit kan.

 
Ga naar boven