U bevindt zich hier: StartPROJECTENInterieur Particulier Woonhuis

Interieur Particulier Woonhuis

Om de eenheid in het huis te versterken, heeft Maartje van den Berg een ontwerp gemaakt waarbij de verschillende ruimtes in elkaar overvloeien.

Door een transparante schuifdeur tussen woonkeuken en woongedeelte te gebruiken met horizontale kozijnen zijn de zichtlijnen in het huis verbeterd.

In het ontwerp werd ook aandacht besteed aan kleur- en materiaaladvies voor de huiskamer, woonkeuken en de ruimte voor de kinderen. Tevens heeft Maartje van den Berg advies gegeven over de slaapkamer waar te weinig ruimte was voor de kleding.

Ze realiseerde opbergruimte onder het schuine dak. Ook verankerende ze de sfeer door een groot behang met een natuurlijke print.

           Opdrachtgever:  

Omschrijving:

 

Advieswerkzaamheden:  
Status:  
Omvang: M2 
Ga naar boven