U bevindt zich hier: StartPROJECTENMyosotis in Kampen

Myosotis in Kampen

Oude gebouwen zijn niet per definitie afgeschreven. De oude zorggebouwen in Myosotis in Kampen konden als basis gebruikt worden voor een nieuwe structuur.

In een transitieontwerp werd een deel van het bestaande verpleeghuizencomplex omgebouwd tot grond gebonden woningen, waarbij elke woning een eigen voordeur aan de straat heeft.

De zolder van het pand werd bewoonbaar gemaakt en extra daglicht werd toegevoegd door het realiseren van Frans balkons.

De gevels van het binnenterrein werden afgewerkt met hout voor een natuurlijke en intieme uitstraling.

 

           Opdrachtgever:  IJsselheem.

Omschrijving:

 Verbouw/ renovatie van voormalig zorgcomplex.

Advieswerkzaamheden:  Architect
Status:  In ontwikkeling.
Omvang: ca 1.800 m2 
 
Ga naar boven