U bevindt zich hier: StartPARTICULIEREN

verbouwde boerderij Dalfsen

In het ontwerp voor de woonboerderij van de familie Nijboer zijn drie wensen gecombineerd, namelijk verlangens omtrent duurzaamheid, het moderniseren van de woning en het behouden van klassieke elementen. Om een duurzame, energieneutrale woning te creëren zijn er vloerverwarming, lucht- en warmtepompen, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie aangebracht in het ontwerp.

De moderne elementen komen terug in de luxe keuken in het opgeknapte voorhuis, waar Wilma Nijboer aan de keukentafel haar coaching geeft. Ook zijn in dit deel van het huis een slaapkamer en wasgelegenheid gecreëerd, zodat een kleine bed-and-breakfast is ontstaan. Het achterhuis, een voormalig deel, is omgebouwd tot een woonhuis voor de familie en is voorzien van een gevlinderde betonvloer voor een moderne uitstraling.

In het achterhuis is een serre toegevoegd, die door minimale detaillering in nauwe verbinding met de tuin staat. Door het hele huis heen zijn originele elementen terug te vinden. Zo zijn de houten spanten opgeknapt en waar nodig vernieuwd. Door deze in het zicht te laten ontstaat een fraai beeld Met dit ontwerp wist Maartje van den Berg te voldoen aan de wensen van de familie Nijboer.

Particulier

Wilt u uw huis verkopen of meer woongenot beleven aan uw huis? Weet u alleen niet precies wat u het beste kan aanpassen om uw huis nog aantrekkelijker te maken? Maartje van den Berg, adviseur van Blossom Consultancy, geeft advies over verbeterpunten in en om uw huis, zodat uw wooncomfort verbetert of uw huis met minimale investeringen sneller verkocht kan worden.

Maartje van den Berg heeft ervaring in het geven van advies aan particulieren over zowel het interieur en exterieur van het huis als de buitenruimte rondom uw huis. U geeft het gewenste budget op waarvoor u wilt verbouwen en Maartje van den Berg geeft u advies op maat. Ook het uitbesteden aan aannemers en andere betrokken partijen, en het controleren op geld en tijd wordt uit handen genomen door Maartje, waardoor u alleen maar hoeft uit te kijken naar het eindresultaat.

[CONTACTGEGEVENS]

Maartje van den Berg

Blossom consultancy Design & Build

Seringenstraat 14, 8012 XE Zwolle

M         0653501260

T          0388520333

KvK       56564031

Ga naar boven