U bevindt zich hier: StartOVER BLOSSOM

 

 

 

 

 

   
   

Maartje van den Berg is zowel oprichter van Blossom architecture (ontwerp) als Blossom consultancy design & build (advies)

 

Blossom architecture: 

Maartje van den Berg is een door duurzaamheid gedreven architect, met ruime kennis en ervaring in uiteenlopende sectoren. Ze is tevens expert op het gebied van circulaire economie; een economisch systeem dat is bedoeld om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te vergroten, en waardevernietiging te minimaliseren.

Ze studeerde Bouwkunde in Delft bij Herman Hertzberger. Bij verschillende bureaus heeft zij gewerkt aan onder meer projecten voor de gezondheidszorg, het onderwijs en duurzame woningbouw. Daarna was ze werkzaam als projectleider en duurzaamheidsadviseur bij Royal Haskoning. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf Blossom, met als doel complexe bouwwensen te helpen realiseren in minder tijd en met minder kosten, maar mét optimale aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

Droomhuizen
Vanuit Blossom Architecture ontwerpt Maartje gebouwen en interieurs voor bedrijven en instellingen op een verrassende en duurzame wijze, en met een continue focus op planning en budget. Tevens creëert ze voor particulieren het huis van hun dromen. ‘Ik geniet ervan om persoonlijke woonwensen van mensen te mogen vervullen. Van bouwkundige aanpassingen tot een compleet nieuwe inrichting met meubels op maat, je staat vaak versteld van hoeveel lichter en ruimtelijker het óók kan.’

Waarde
‘Ik laat me inspireren door de grote namen uit de architectuur, en heb ondanks een grote verscheidenheid in projecten een stijlvaste aanpak. Wat het uitgangspunt van mijn ontwerpen betreft citeer ik Joseph Spence: “What is, is the great guide as to what ought to be.” Alles wat bestaat heeft waarde. Ik kijk eerst naar wat al goed is, en van daaruit verder.’

 

Blossom Consultancy Design & Build:

Strategisch advies om (duurzame) gebouwen te realiseren. Consultant/ projectmanager en architect in één persoon. Veel ervaring in utilitaire projecten (onderwijs en gezondheidszorg: care en cure) en woningbouw.


Ervaring met geïntegreerde contracten (UAV-gc/ DBMFO) en publiek private samenwerking (PPS light):

  • Haalbaarheidstudies
  • Duurzaamheidadvies
  • Optimalisatie Prijs - Tijd - Kwaliteit
  • Interieuradvies
  • Bouwadvies particuliere sector
  • Ontwerp en realisatie

Blossom Consultancy Design & Build is het adviesbureau van Maartje van den Berg. Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij grote architectenbureaus en ingenieursbedrijven, besloot Maartje eind 2012 voor zichzelf te beginnen. Met passie en gedrevenheid door duurzaamheid wil Maartje van den Berg het verschil maken in bouwprojecten, waarbij tegelijkertijd wordt gelet op budget en snelheid.

Maartje van den Berg levert strategisch advies en heeft veel ervaring in utilitaire projecten in onderwijs, overheid en gezondheidszorg. Zo begeleidde zij de aanbesteding en de realisatie van het nieuwe gemeentehuis in Brummen, Gelderland. Eveneens verzorgde zij de aanbesteding van zes basisscholen in dezelfde gemeente. Naast de genoemde sectoren heeft Maartje zich ook ingezet voor commerciële bedrijven, alsmede voor particulieren.
   View Maartje van den Berg's profile on LinkedIn

U kunt de CV van Maartje hier downloaden.  Contact Maartje hier.

Ga naar boven