U bevindt zich hier: StartOVER BLOSSOMUncategorisedGedreven Door Duurzaamheid

Meer interesse in architectuur? Zie: www.blossomarchitecture.nl  

Maartje van den Berg is ook architect bij BLOSSOM  A R C H I T E C T U R E

 

In bouwprojecten waar meerdere partijen belangen hebben, is het een uitdaging om beslissingen te nemen die door alle belanghebbenden  worden ondersteund. Zeker als de planning daarbij niet uit het oog verloren wordt, en krappe budgetten en vooral duurzaamheid een rol spelen.

In deze complexe bouwprojecten kunt u vertrouwen op adviseur Maartje van den Berg van Blossom Consultancy. U kunt zich volledig richten op uw dagelijks taken zonder u zorgen te maken over uw bouwprojecten.

Maartje van den Berg, de adviseur achter Blossom, is een gedreven, inhoudelijke vakspecialist door haar ervaring en kennis in zowel projectplanning als architectuur. Haar vakbekwaamheid kenmerkt zich door moderne aanbestedingen op basis van Design & Build, ook wel Publieke en Private Samenwerking (PPS Light) genoemd.

Zij heeft veel ervaring als architect en projectmanager in sectoren als gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Daarbij werkt zij landelijk met een groot netwerk met andere vakinhoudelijke specialisten om de resultaten te optimaliseren.

Blossom Consultancy onderscheidt zich door efficiënt ontzorgen, maar bovenal wordt Maartje van den Berg gedreven door duurzaamheid.

 

Over haar rol bij de totstandkoming van het gemeentehuis Brummen heeft Maartje van den Berg een boek geschreven: gedreven door duurzaamheid

Aan bod komt ondermeer de innovatieve aanbesteding. Wilt u meer informatie over hoe u dt boek kunt verwerven neem dan contact op met Maartje van den Berg 

0653 50 1260

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 o

Ga naar boven